fbpx

Μείωση Κόστους Σπουδών

Home

Μείωση Κόστους Σπουδών

Το κόστος ζωής ενός φοιτητή στη Βρετανία υπολογίζεται περίπου στις 500-700 αγγλικές λίρες (750-1100 ευρώ) μηνιαίως, ανάλογα βέβαια με τις ανέσεις που ο καθένας ζητά.

Το ποσό αυτό αντιπροσωπεύει κατά προσέγγιση τα χρήματα του ενοικίου, της σίτισης, των μεταφορικών μέσων και διαφόρων άλλων εξόδων. Μην ξεχνάτε ότι το μηνιαίο αυτό κόστος εξαρτάται από τον προσωπικό τρόπο ζωής και την τοποθεσία του Πανεπιστημίου.

Ένας φοιτητής που κατοικεί στο Λονδίνο ή στο Μπράϊτον ενδεχομένως να χρειάζεται περισσότερα χρήματα από τον φοιτητή ο οποίος ζει στο Durham ή στο Swansea.

Μείωση Κόστους Σπουδών 1

Από το έτος 2005, στους προπτυχιακούς φοιτητές της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιβάλλονται ετήσια δίδακτρα έως και 3.000 αγγλικές λίρες, τα δίδακτρα όμως καταβάλλονται από το Βρετανικό Κράτος και επιστρέφονται από τον φοιτητή με μηνιαίες καταβολές μετά την αποφοίτηση μόνο εάν αυτός ξεπερνά το κατώτερο όριο ετήσιου εισοδήματος των 18.000 ευρώ.

Το ίδρυμα Anglia Foundation μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε αίτηση για ειδικά φοιτητικά βοηθήματα ή να πληρώσετε τα λιγότερο δυνατά δίδακτρα.

Μείωση Κόστους Σπουδών 2

Πληροφορίες

Σχετικά με σπουδές στο εξωτερικό και άλλες υπηρεσίες

Μείωση Κόστους Σπουδών 3

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα